Aprašymas
Superfood (liet. supermaistas) – tai vis dažniau sveikos mitybos specialistų ir entuziastų linksniuojamas terminas. Juo apibūdinamas maistas, ypač naudingas žmogaus sveikatai, turintis gydomųjų savybių, stiprinantis imunitetą, galintis apsaugoti nuo vėžinių susirgimų ir kitokių ligų. Jis tinka tiek aktyviai sportuojantiems, tiek neseniai susidomėjusiems sveika mityba, taip pat norintiems atsikratyti nereikalingų kilogramų ir jaustis žvaliau.
Knygoje „Superfood / Supermaistas“ rasite daugybę lengvai paruošiamų supermaisto idėjų pusryčiams, pietums, pavakariams. Papildomai pridėti kokteilių, užkandžių, salotų, sriubų, desertų receptai leis paįvairinti dienos meniu ar nustebinti svečius. Dažniausi patiekalų ingredientai – vaisiai, daržovės, riešutai, žuvis – suteiks energijos, o autorės sugalvoti deriniai net skeptiškai žvelgiančius į sveiką mitybą privers apsilaižyti pirštus ir paprašyti dar!
„Superfood / Supermaistas“ – visiems, pasiryžusiems gyventi sveikiau!
Neringa Kalasauskaitė-Levandovska – daugeliui puikiai žinomo tinklaraščio „Neringos blogas“ ir gardžiausių kulinarių knygų „Lengvai paruošiami valgiai“ (2013 m.), „Salotos ir mišrainės“ (2014 m.), „Užkandžių knyga“ (2015 m.), „Lengvai paruošiamos vakarienės“ (2016 m.), „Sriubų knyga“ (2016 m.) autorė. Taip pat yra prisidėjusi rengiant tokias populiarias receptų ir patarimų knygas kaip „30 minučių virtuvėje“ (2011 m.), „Didžioji troškinių, sriubų ir kitų šildančių patiekalų knyga“ (2014 m.), „Moters namų knyga“ (2014 m.). Visos jos knygos jau pamėgtos ir įvertintos lietuvių skaitytojų dėl paprastų ir skanių patiekalų idėjų tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.