Aprašymas
Tai knyga apie vieną universaliausių patiekalų – sriubą! Galite ruošti sriubą su mėsa ar be jos, galite išvirti ją iš to, ką turite šaldytuve arba ką labiausiai mėgstate. Sriuba tinka, kai norite pasiruošti maisto kelioms dienoms arba kai norite greitai ir gardžiai pasisotinti. Ji gali sušildyti ir pamaitinti išalkusį.
100 įdomių, netikėtų, tradicinių ir greitų sriubų receptų įvairioms progoms ir kasdienai, kiekvieno skoniui ir norams.
Knygoje rasite:
- Sriubų receptų be mėsos, kurie tiks ir vegetarams, ir norintiems lengvai pavalgyti
- Sočių ir gardžių sriubų receptų su mėsa ar žuvimi
- Šaltų sriubų receptų, kai norisi ir atsigaivinti, ir pavalgyti
- Saldžių sriubų idėjų mėgstantiems netikėtus skonius
Neringa Kalasauskaitė-Levandovska yra populiaraus kulinarinio tinklaraščio „Neringa blogas“ autorė, maisto gaminimo aistra uždegusi ne vieną skaniai pavalgyti mėgstantį žmogų. Ji bendradarbiavo ruošiant didelio populiarumo sulaukusias kulinarines knygas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.